Nyugodt, csendes környezetben, Debrecen kertvárosi részén (Veres Péter utcai lakótelepen) egy kellemes kitérő az Acsádi útból nyíló Szabó Pál utca 45. szám alatt található Mignon Cukrászda.

1993-ban nyitottuk meg kapuinkat. Kezdetben a kis üzlet elegendő volt a felmerülő kereslet és az akkori igények kielégítésére. Ám az évek során termékeink egyre szélesebb körű népszerűségnek örvendtek, amit köszönünk szépen minden Vendégünknek, így szépen lassan, ámde fokozatosan bővült a vendégkörünk. Ezzel együtt azonban egyre nehezebbé vált, hogy a megnövekedett igényeket a tőlünk elvárható szakmai színvonalon tartsuk. Ebből a komoly okból kifolyólag fogalmazódott meg bennünk a bővítés lehetősége.

Jelenlegi arculatunk mai formáját a 2006-os évre sikerült kialakítani. Mostanra cukrászdánk számos szakmai díjjal, elismeréssel büszkélkedhet. Kedves kiszolgálás mellett fogyaszthatják el hagyományos receptek alapján előállított, klasszikusnak is nevezett süteményeinket, ami mellett természetesen megtalálhatják nálunk az új ízek kedvelői egyedi receptek alapján készült termékeinket is.

Várjuk továbbra is már meglévő és új vendégeinket!

Debrecen, Szabó Pál utca 45.


Mobil: +36 (30) 921-17-20
Telefon: +36 (52) 874-228
Nyitva: Minden nap: 8.30-19.00-ig

Képek az üzletről